Илиян Василев: Дани Митов май си е купил фабрика на 9 септември

NetNews

Имаме новина, Дани Митов бил поканен лично от Борисов /това не точно новина защото там всичко се решава от ББ/, но станал и член на ГЕРБ !?, и вече като член на ГЕРБ вече започна да проявява партийна активност с пръв призив ГЕРБ да направи кабинет, десен, за да бъде крепост на дясност и прочие говорене с двойно дъно. Дани май е пропуснал доста време от развитието на България – ГЕРБ е симптом не на дясност, а на корумпираност. Борисов е кръстник на мафията /това е оценката на Запада/ и с молбата си за членство, той става член на тази мафия, като автоматично става съотговорен.

ГЕРБ е крепост на атлантизма, а не на руско-имперските проекти.

Вероятно си мисли, че като стане член на ГЕРБ ще може да стане новия Борисов, по приемливото лице.

И това с членството в ГЕРБ е на 8 септември фабрика. Той е по-ценен на ББ като гражданска квота, за да може да го продават като надпартиен, обединяващ. Като партиен член тази ценност се срива, без да има аналогичен ръст в самата ГЕРБ.

Последно, сделката която е приел е да не пипа награбеното и стореното от Борисов, а тази роля ще му коства всичко – и в личен, и в професионален план.

Пустите постове – но като е трудно да оцелееш извън власт и пост, се получава така. Разбирам го.

Голямо момче е. Прави си своите избори.

Ще носи и последствията.

Facebook, Илиян Василев

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кои авточасти най-често се повреждат при ПТП

Най-често задната броня е повредена при катастрофи. На второ място е предната броня. Преден ляв калник затваря първите три. Тези данни са от проучване, направено от застрахователни компании, като според информацията четвъртата позиция е за капакът или вратата на багажника, а след това се нареждат задният ляв калник и предният […]