Илиян Василев: На този фон на проказа и гнилост да допускаш ГЕРБ да ти четат морал си е фал отвсякъде!

NetNews

ДБ не отигра атаката на ГЕРБ срещу кметицата на Красно село по най-добрия начин. Реагираха като честни интелектуалци, морално, събраха парите, разграничаха се и …. толкова. Горещ картоф изхърлен. Оставиха ГЕРБ с усещането за "свършена работа", коментира във "Фейсбук" Илиян Василев.

Вместо това трябваше да поставят контекст на цялото това пропагандно събитие, защото от морално укоримо, то стана престъпление.. На същите тези общински съветници от ГЕРБ, на Орлиновците и орлиновщината, която източи десетки, стотици милиони от бюджета, на затъналите до гуша в поквара и корупция депутати и общински съветници.

А да ви обяснявам ли как средствата от европрограми се връщат на държавни служители, до 50 процента от европроектите. Как по същата схема служителите в АПИ получават от Автомагистрали, служители на МФ получават от Информационно обслужване, едни такива консултантски.

И на този фон на проказа и гнилост да допускаш ГЕРБ да ти четат морал си е фал отвсякъде!

Знаете ли кого финансира Орлин Алексиев в тази предизборна битка по поръчение на ББ? А уж го играят скарани.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Багата падна с една позиция в ранглистата на UFC

Благой Иванов – Багата падна с една позиция ранглистата в тежка категория в UFC. Той вече е номер 14. Сергей Павлович измести българина и се качва на 13-та позиция при тежките в UFC. В тежка категория има още една голяма промяна. Дерик Люис измести Къртис Блейдс и Жайрзиньо Розенструик и […]