Има раздвижване по казуса със собствеността на Левски

NetNews

Преговорите между собственика на Левски Наско Сираков и кандидат-купувача Джо Диксън продължават с пълна сила. Днес е имало нова среща между двете страни, съобщава dsport.bg.

Планира се утре да има нови разговори между легендата на „сините“ и англичанина. Джо Диксън планира пресконференция пред медиите в четвъртък. Сега колегите уточняват, че това вероятно ще стане на „Герена“ и ще е в присъствието на Сираков. Според информацията, до края на работната седмица се очаква по сметките на Левски да постъпи сериозна финансова инжекция от страна на инвестиционния фонд, представляван от Диксън. След това „сините“ ще започнат лятна подготовка под ръководството на Станимир Стоилов.

Ако парите не пристигнат, Левски ще започне да се готви за новия сезон под ръководството на треньорския щаб от края на миналия сезон и с наличните към момента футболисти, а групата ще бъде допълнена с юноши.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Има доказателства, че е използвана ракета "Бук" при свалянето на MH17 в Източна Украйна (ВИДЕО)

Съдия в холандския процес за убийство заради свалянето на малайзийския самолет над контролираната от проруските сепаратисти Източна Украйна през 2014 г. обяви, че има доказателства, че самолетът е бил ударен от външна експлозия, причинена от руска ракета "Бук", съобщава "Ройтерс". Съдиите започнаха да четат доказателствата в процеса в Нидерландия срещу […]