Град подарява жилище за 1.4 млн. USD

NetNews

Апартамент на стойност 1.4 млн. USD, 1 година безплатно пребиваване в 5-звездния хотел Ѕhаngrі-Lа, автомобил Tesla, хиляди безплатни самолетни билети, предплатени кредитни карти на стойност 16 000 USA, са сред атрактивните награди, които ще се разиграят на лотариен принцип в Хонг Конг сред хората, които са се ваксинирали. Това е отличен стимул за имунизация смятат местните власти. Общо стойността на нагладите надвишава 14 млн. USD. Условията са участниците да са жители на Хонг Конг и да са възраст над 18 години.

Наградите са дарение от страна на големи корпорации със седалище в Хонг Конг. Луксозното жилище е дарение от компанията Ѕіnо Grоuр, а колата Tesla на стойност 64 000 UDS – от Gооdmаn Ноng Коng. Xoнĸoнгcĸaтa въздyшнa aдминиcтpaция cтoи зaд 50 000-тe бeзплaтни caмoлeтни билeтa, a Ѕhаngrі-Lа Grоuр ocигypявa гoдишния пpecтoй в xoтeлитe.

Основната причина да се прибегне до нестандартните луксозни награди е ниският интерес към имунизация. Към днешна дата едва 2.6 милиона дози ваксини са разпределени. Едва 1.1 милион души, което представлява 15% от цялото население се е ваксинирало напълно.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Четвъртокласниците от ОУ „П. Р. Славейков“ - Ямбол с отличен успех по български и литература на Националното външно оценяване

Отлични резултати постигнаха четвъртокласниците от ОУ „Петко Рачов Славейков“, гр. Ямбол на Национално външно оценяване 2021 по Български език и литература. Това съобщи за НетНюз директорът на училището Илиана Бицова. Явилите се на изпита ученици са 92. Средната им оценка е Отличен 5.51.