Доналд Тръмп продава една от резиденциите си

NetNews

Огромното имение в Палм Бийч е разположено в близост до плажа и е собственост на Trump Organization. Компанията на бившия американски президент, го купува през месец май 2018 г. срещу 18.5 млн. USD.

Разгънатата застроена площ на къщата е 970 кв.м. Разполага с 8 спални, солариум, семейна спалня, библиотека и балкон с изглед към океана. Също така на разположение на бъдещия собственик е вътрешен двор с басейн, който включва близо 60-метров излаз на брега.

Новият собственик на резиденцията получава и някои привилегии, като например безплатно членство в Mar-a-Lago Club. Това е комплекс в близост до къщата, който Тръмп купува през 1985 г. за 10 млн. USD и в началото на 90-те години на миналия век го преобразува в частен клуб. Той може да бъде посещаван от едва 500 члена. Първоначалната вноска за членство е 200 000 USD, а годишният абонамент – 14 000 USD.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Божков: След месец можем да се освободим от игото на хунтата

Бизнесменът Васил Божков честити Националния празник на Република България в профила си във "Фейсбук". Той отправи и призив към гласоподавателите след месец да изгонят "хунтата" от властта. "Поклон пред загиналите за Освобождението на България", пише хазартният бос. "След месец можем да освободим сами родината си от игото на хунтата. Честит […]