Къде отсядат кралските особи (ВИДЕО)

NetNews

Малкият частен остров Мустик е част от верига острови в Сейнт Винсент и Гренадини. Той е предпочитано място от известни личности, които търсят усамотение. Сред тях се нареждат и принц Уилям и съпругата му Кейт, които за последно са посетили карибския остров през 2019 г. за 6-тия рожден ден на сина им принц Джордж.

На острова двойката избра да прекара 2 седмици в луксозната „Вила Антилес“, построена през 2016 г. Къщата е собственост на имотния предприемач Андрю Сън, който е приятел на принц Уилям. Седмичният наем е 27 000 паунда.

Имотът може да подслони до 8 души, като има свой собствен персонал. В посочената по-горе цена влизат услугите на иконом, готвач, камериер и градинар.

Три от четирите спални имат свои отделни градини, а главната спалня предлага приказни гледки през Бекуя и Сейнт Винсент, както и към басейна на вилата.

На външната тераса има и джакузи, както и открита зона за хранене и редица шезлонги, идеални за събиране на слънчеви лъчи. На разположение на наемателите е трапезария с бар, отделен кабинет с климатик и медийна стая.

На сайта на „Вила Антилес“ пише: „С възможността за избор на място за хранене на открито и закрито и професионален готвач, менюто може да се изработи по всеки вкус и предпочитания“.

Луксозното обслужване и настаняване не е единственото нещо, което привлича кралското семейство на Мустик. Островът е известен и с това, че е зона, забранена за полети, което обещава мир и спокойствие, далеч от светлините на прожекторите.

Малкият частен остров се простира на 57 кв. км и е напълно свободен от папараци. „Всеки посетител на острова се регистрира при нашия охранителен екип преди да пристигне по суша, въздух или вода, за да може персоналът, местните жители или гостите да са сигурни кой се намира на острова по всяко време", пише на сайта на вилата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бизнесменът от "Осемте джуджета" Илия Златанов се връща в България

Бизнесменът Илия Златанов, известен от разследването на Антикорупционния фонд "Осемте джуджета", се връща в България след 11 месеца в чужбина. Пред "Евроком" той заяви, че не се страхува и се връща у нас. "Прокуратурата може да я наричаме каскетатура. Така или иначе ме обвиниха в педофилия, нека да бъда и […]