Продажбите при съседите ще се върнат след пандемията

NetNews

Гръцкият пазар на недвижими имоти ще възстанови бързите си темпове след края на пандемията. „Секторът в момента е стабилен, независимо от факта, че инвеститорите останаха в страни от него в резултат на пандемията от коронавируса“, казва Джгордж Кормъс, мениджър на Real Estate Group of Piraeus Bank.

Към момента пандемията доведе до ръст на броя непродадени имоти. Броят на финализирате сделки е все по-малък, а през изминалата година темпът на поскъпване на имотите се забави.

Силните темпове на пазара на недвижими имоти регистрирани в Гърция в края на 2019 г. и първото тримесечие на миналата, не са били нещо феноменално. Така че е напълно възможно след края на кризата ситуацията да се нормализира.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Касано: Роналдо е провал, мисли само за себе си и рекордите си

След отпадането на Ювентус от Шампионската лига нещата в торинския гранд определено не са висота. Доказателство за това е и изненадващата загуба в Серия А от Беневенто. Поражението даде повод на местните медии и специалисти да критикуват открито скъпоплатените звезди на „старата госпожа” и най-вече голмайстора на тима Кристиано Роналдо. […]