Холивудска звезда продава имот без печалба (СНИМКИ)

NetNews

Стивън Сегал продава къщата си в Аризона. Първоначално исканата сума е била 3.78 млн. USD, но я намалява до 3.5 млн. USD. Имотът е разположен в охраняема зона и върху парцел от почти 5 хектара, в хълмиста местност. От имота се разкрива невероятна панорамна гледка към планината и разположената под нея долина.

Къщата е построена през 2001 г. Конструкцията е смес от естествен камък, стъкло и медни елементи. Оградата е висока и не е достъпна за любопитните очи на папараците.

Прилежащите територии включват басейн, SPA салон и място за барбекю, а също така се намира и в съседство на 6 полета за голф. Къщата разполага с гараж за три автомобила и къща за гости с напълно оборудвана кухня, спалня, баня и дневна.

Сегал купува „убежището“, разположено в пустинята през 2010 г. за сумата от 3.5 млн. USD. За прът път имотът е обявен от него за продажба през 2012 г. за сумата от 4.25 млн. USD. Следва корекция на цената надолу, докато днес достига сумата, на която актьорът е купил имота – 3.5 млн. USD.

Интересното на къщата е, че входът се „охранява“ от две статуи на самурай, а на площ от 836 кв.м са разположени 5 спални и още толкова бани. В имението има домашно кино, дневна, гостна, кухня с допълнителна бар, прибори от неръждаема стомана.

В непосредствена близост до трапезарията се намира основният апартамент, който е обзаведен с телевизор последен писък на модата, а също така има камина и балкон.

Архитектурата на къщата включва и няколко „разчупени“ помещения за фитнес, офис или няколко стаи за гости.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Заразените в Индия вече надхвърлиха 20 млн. души

Заразените с коронавирус в Индия вече надхвърлиха 20 милиона души въпреки твърденията на правителството, че темпът на зараза се забавя, съобщи бТВ. Според властите броят на заразените значително е намалял от 30 април, когато страната отчете над 400 хиляди случая да денонощие. Вчера бяха регистрирани над 355 хиляди новозаразени. На […]