Ирена Анастасова: Слуховете за смъртта на БСП са силно преувеличени

NetNews

“Слуховете за смъртта на БСП са силно преувеличени”, заяви в предаването “Делници” левият депутат Ирена Анастасова, перифразирайки известната фраза на американския писател Марк Твен.

Анастасова беше категорична, че левите партии извън столетницата не успяват да изградят стабилна електорална подкрепа. Тя допълни, че винаги е добре да има конкуренция.

Политикът коментира и завръщането на Жан Виденов на партийната сцена. “Аз, разбира се, уважавам г-н Виденов като председател на партията в онези тежки времена. Така или иначе обаче времената днес са различни и очевидно той е намерил своя път другаде”, допълни Анастасова.

Според Атанасова противниците на управлението на БСП са режисирани отвън и целта била да се отслаби партията преди избори.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Новите областни управители встъпват в длъжност днес

Новоназначените от служебния кабинет областни управители встъпват в длъжност тази сутрин. Вчера новата власт освободи всички областни управители. Аргументът – честното провеждане на предсрочните избори на 11 юли. Смяната на областните управители, които са пряка функция на изпълнителната власт по места, идва месец и половина преди датата на предсрочните избори. […]