Испанска легенда: Кошмарът ми в Монако трябва да приключи!

NetNews

Легендата на испанския футбол – Франсеск Фабрегас, не възнамерява да спира с футбола, въпреки факта, че не е играл за Монако от септември насам. Той дори заяви пред Daily Mail, че иска този кошмар да приключи и да завърши кариерата си с достойнство.

35-годишният полузащитник получи няколко тежки контузии този сезон, които не му позволиха да бъде пълноценна част от състава на „монегаските“, но и през голяма част от кампанията бе пренебрегван от Филип Клемент. Той му даде само 159 минути игра за цялата година, като нито веднъж не го пусна сред титулярите.

„Всичко с Монако за мен приключи. Искам да премина в друг отбор. Това бе най-лошата година в кариерата и живота му“, каза Фабрегас.

В миналото той блестеше ярко за отбори от ранга на Арсенал, Барселона и Челси, а през 2019 г. се озова във френската Лига 1, където не успя да запише особено много мачове.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Почитат Жулиет Бинош на кинофестивала в Сан Себастиан

Френската актриса и носителка на награда „Оскар“ Жулиет Бинош ще бъде удостоена с отличието за цялостно творчество на кинофестивала в Сан Себастиан, който ще се проведе в средата на септември, предаде Франс прес, цитиран от БТА. Тя ще бъде почетена с наградата „Доностия“ за цялостната си кариера, „по време на […]