Истината за отношенията между Геро и Рачков

NetNews

„Обичам Митко Рачков! Ако някой търси някаква сензация или скандал, просто не е познал. Не ми е никакъв враг, моля ви се. Това е несериозно. Както се казва: „В една група с него свирим“! Но някой трябваше да застане на неговото място на водещ в шоуто „Като две капки вода“. Просто той избра друг път и аз го подкрепям“.

С тези думи Герасим Георгиев-Геро обясни причината ководещият на Васил Василев-Зуека – Рачков, да не присъства в новия сезон на шоуто за имитации по Нова ТВ.

„Надявам се чрез мен да се задържи интересът към предаването, но Митко си е чудесен човек, водещ, актьор! Не сме се карали никога, а и аз като цяло не съм конфликтна личност”, допълва Геро. Само след дни освен като водещ ще видим Георгиев и в друго амплоа – на талантлив барабанист във филма „Голата истина за група Жигули“ по кината.

Лентата е дело на режисьора Виктор Божинов, който събра заедно плеяда любими лица, като Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Филип Аврамов, Ирини Жамбонас, Август Попов, Климентина Фърцова, Параскева Джукелова и много други.

„Голата истина за група Жигyли” е от малкото комедии в последните години на българския екран. „Жанрът е по-скоро драмеди – между драматичното и комедийното, което е весело“, споделя режисьорът. Персонажите са част от голяма група, с награди и албуми, но както се оказва при повечето банди, се разпадат и се събират след 30 години, пише „България Днес“.

Геро играе барабанистът в групата. Досега актьорът не е „блъскал“ в това темпо, но въпреки това е много щастлив да признае, че му допада. „Заех барабаните от Захари Бахаров, те са електронни, блъсках на тавана у дома и така репетирах“, разказва водещият.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Италия разреши ваксиниране на прекаралите COVID-19 с една доза

Италия разреши ваксинирането на прекаралите COVID-19 да е само с една доза, предаде БТА, цитирайки агенция АНСА. Съответното разпореждане дойде от италианското здравно министерство, след като в подкрепа на идеята се обявиха Италианската агенция за лекарствата и Висшият съвет по здравеопазване. Предполага се, че прекаралите COVID-19 вече имат известен изграден […]