И мъж обвини певеца Ар Кели в сексуално посегателство

NetNews

След няколко свидетелски показания на жени в процеса срещу Ар Кели, мъж на свой ред обвини ритъм енд блус певеца, че е използвал положението си и е упражнил сексуално насилие над него в младостта му, съобщиха международните информационни агенции.

Мъжът – понастоящем около 30-годишен, който е бил от обкръжението на Ар Кели, по-рано през годината се яви пред съд в САЩ и се призна за виновен в опит да подкупи потенциална свидетелка в процеса срещу певеца.

Представен пред съда под псевдонима Луис, свидетелят обясни, че е направил това, защото се е страхувал, че въпросната жена, чиято самоличност не се разкрива, притежава видеоклипове на сексуален контакт между него и Ар Кели. В рамките на тази процедура той се съгласи да свидетелства анонимно пред федералния съд в Бруклин за срещата си с ритъм енд блус звездата през 2006 г., когато е бил само на 17 години.

Свидетелят каза, че е работил в заведение за бързо хранене близо до къщата на певеца в Чикаго, където изпълнителят му е подхвърлил телефонния си номер. Тийнейджърът първо е отишъл на парти в къщата на Ар Кели с родителите си, след което той му е казал, че ще е по-добре веднъж да дойде сам.

След като по време на следващо посещение изпълнителят е попитал младежа какво е "готов да направи за музиката", между двамата са последвали нееднократни интимни отношения.

R. Kelly asked a teenage boy what he "was willing to do for music" before sexually abusing him, according to the first male to speak out against the singer accused of sex crimes https://t.co/ZGxVdxegNl

— AFP News Agency (@AFP) August 30, 2021

Този свидетел не е сред жертвите, всичките жени, някои от които непълнолетни, идентифицирани в обвинителния акт срещу 54-годишния Ар Кели, известен с хита си "I Believe I Can Fly".

От началото на процеса няколко жени вече свидетелстваха за упражнения от певеца сексуален тормоз над тях. Прокурорите призоваха свидетели, за да затвърдят представянето на Ар Кели като сексуален хищник, който насилва и унижава жертвите си.

Певецът отрича всички обвинения. Ако Ар Кели бъде признат за виновен, го грози доживотен затвор.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Барселона обмисля да удължи договора на Роналд Куман

Ръководството на Барселона умува върху възможността да поднови договора на своя наставник Роналд Куман, предадоха извънредно няколко каталунски медии. В информацията се казва, че за момента са открити единствено контакти с опитния специалист, без конкретна оферта. Той трябва да изпълни и няколко условия преди евентуалното подновяване на договора с каталунците. […]