Йоанна Темелкова разкри защо ходи на психолог

NetNews

Йоанна Темелкова ходи на психолог, сподели самата актриса, която влезе в ролята на седмичен коментатор в предаването „Преди обед“ на bTV. Тя потърсила услугите на професионалист сравнително наскоро, когато усетила, че влиза в криза. Чувствала се изключително зле и не можела да излезе сама от това състояние. Тогава решила, че трябва да посети психотерапевт.

Вече от доста време ходела редовно на терапия и това я карало да се чувства много добре. Звездата, която се прочу с ролята си на Лора от сериала на Нова тв „Братя“, е категорична, че да търсиш психолог, когато имаш проблем с емоциите, по нищо не се различава от търсенето на кардиолог, когато имаш аритмия. Тя призовава всеки, който има нужда, да потърси специализирана помощ, преди да е станало твърде късно.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Песков: Западът все още залага на продължаването на войната

В момента Западът залага на продължаването на войната. Вашингтон не позволява на Киев да мисли и да говори за мир. „Сега е моментът, в който западните страни залагат с всички сили на продължаването на войната. Това означава, че продължава моментът, когато западните страни, под ръководството на Вашингтон, говорещи руски, не […]