Йович отказал трансфер в Милан заради Златан Ибрахимович

NetNews

Нападателят на Реал Мадрид Лука Йович отказал офертата на Милан, защото се страхувал, че няма да може да се пребори за титулярно място с намиращия се в страхотна форма Златан Ибрахимович, пише BILD. 23-годишният атакуващ футболист се присъедини към Айнтрахт Франкфурт, където ще остане под наем от Реал до края на сезона. „Росонерите“ също са се опитали да вземат под наем Йович до края на настоящата кампания, но той отказал.

Изборът на сръбския национал изглежда логичен, тъй като 39-годишният Ибрахимович няма спирка. Шведът лекуваше мускулна контузия месец и половина, но по-рано през седмицата се завърна на терена и вкара при победата на Милан като гост на Каляри с 2:0. От началото на сезона Ибра има 13 гола в 13 мача за „росонерите“.

Според информацията, Уест Хем и Уулвърхемптън се включват в спора за подписа на Лука Йович, който не успя да покрие големите очаквания в Реал и много рядко получаваше игрови минути от Зинедин Зидан.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Задържаха издирван с присъда за изнасилване

При специализирана полицейска операция е установен и задържан 56-годишен от с. Чуково, обл. Кърджали. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Действията са проведени на 20 януари на територията на София от служители на ГД „Национална полиция“. Мъжът е бил обявен за издирване с червен бюлетин от Интерпол от 27.01.2017 г. […]