Йордан Цонев: Високите технологии ще задържат младите в България

NetNews

„Зелена икономика”, дигитализация и ускорено преминаване от въглеродна към водородна икономика. Това са основните акценти от предизборната платформа на Движението за права и свободи. От партията настояват и за включване на активните граждани в политическите процеси, с цел връщане на доверието в инстутициите, предаде NOVA.

„Това е програмата на ДПС за ускорено икономическо развитие, 75 страници икономически растеж, който стъпва върху следните приоритети – „зелена икономика”, защото ще дойдат в страната много нови европейски инвестиции във всички райони. Високи технологии, за да останат младите хора в България и да имат младите високи доходи и ускорен преход от въглеродна към водородна икономика, за да има страната конкурентно предимство", каза Йордан Цонев от ДПС.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Христо Иванов: За 3 години можем да намалим административното бреме със 70 %

„Свобода, законност и модернизация са приоритетите на „Демократична България“ в предизборната платформа, но те зависят от честен изборен процес”. Това заяви съпредседателят на коалицията- Христо Иванов, предаде NOVA. Той настоява за премахване на ограничения брой секции в чужбина, видеонаблюдение на изборите и независим одит на машините за гласуване. „Първото нещо […]