Йоца Амстердам „на свобода“ за два дни

NetNews

Той е бил със семейството си само събота и неделя, съобщават вестниците "Блиц" и "Телеграф".

Йоца Амстердам излиза "на свобода" за пръв път от 12 години. Той излежава 13-годишна присъда в затвора "Забела" край Пожаревац, предаде БГНЕС.

Сретен Йосич е бил посрещнат от съпругата си Вера Милосавлевич, съобщава друго сръбско издание вестник "Курир", който публикува снимка. От снимките, които публикува хартиеното издание, става ясно, че Йосич не е променен от престоя си в затвора.

"Единственото нещо, което мога да ви кажа, че всичко е наред. Йоца е щастлив след като прекара времето си с децата. И на Вас мога да Ви призная, че той се разчувства много, когато видя внука си Андрей, който е на година и половина. Той не се разделяше от него", каза съпругата му Вера пред "Курир".

Йоца Амстердам е известен като „краля на сръбския подземен свят“.

През март 2015 г. Йосич беше оправдан по всички обвинения за убийството на хърватския журналист Иво Пуканич. Сръбският мафиот бе задържан за убийството на Пуканич през април месец 2009 година.

Журналистът и директорът на рекламния отдел в списание "Национал" Нико Франич станаха жертви на взрив в двора на редакцията в центъра на Загреб през октомври 2008 година.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Стефан Гамизов: Ето защо Йордания се отказа от реакторите за АЕЦ Белене

Днес публикувам изводите на консултант, които довеждат до отказ Йордания да закупи реакторите произведени за АЕЦ “Белене”. Това коментира във "Фейсбук" Стефан Гамизов. Самите изводи са унищожителни и показват цялата безстопанственост и рецидивираща наглост на правителството на Борисов, защото ясно показват за каква ядрена технология е ставало дума и става […]