Какво е вашето куче според зодиакалния му знак

NetNews

Много хора се интересуват от зодии и по-специално от това какво могат да разкрият астрологичните знаци за тяхната собствена личност, както и за характера на близките им. Рядко някой от нас обаче се замисля какво могат да разкрият звездите за поведението и темперамента на нашия домашен любимец.

Разберете какво е вашето куче според зодиакалния му знак:

Овен

Имате много авантюристично куче, което обича да преследва катерици, птици и др. твърде много. Вашето куче има непримирим характер и никога не се отказва, когато поиска нещо. Освен това вашето куче вероятно обича да лае и понякога може да стане агресивно към хора, които не харесва.

Телец

Вашето куче вероятно е мързеливо и обича да ходи на разходки само когато е в настроение. То обича комфорта и не му се излиза, когато навън е твърде студено или пък много горещо. Освен това вашият четириног приятел е много лаком, но обича да му угаждате с вкусна храна.

Близнаци

Вашето куче е капризно. Двойствената личност на Близнаците е възможно да предизвиква емоционални кризи у вашия домашен любимец. В един момент кучето ви може да е щастливо и в добро настроение, в другия може да е омърлушено и дръпнато. Но пък вероятно е много очарователно.

Рак

Ако кучето ви е родено под знака на Рак, значи е много емоционално и чувствително. Вероятно то често ви показва своята привързаност, вярност и любов. Кучетата от тази зодия са много подходящи за обучение за спасителни кучета или за вида „водач“ на незрящи.

Лъв

Кучетата, родени под знака на Лъва са смели, но и малко мелодраматични. Те не се страхуват да се хвърлят в бой и са добри пазачи. В същото време са готови да вият с часове, в случай че им откажете лакомство. Освен това те не обичат да бъдат оставяни сами, просто имат нужда от компания.

Дева

Ако вашето куче е родено под знака на Девата, може да има проблеми с тревожността. Хубавото е, че вашият четириног приятел от тази зодия лесно се поддава на дресировка и е малко вероятно да прави бели. Кучето от зодия Дева ще се старае да не цапа дома и автомобила ви.

Везни

Кучетата от тази зодия са спокойни като темперамент и не са много лакоми. Дори да им сложите вкусна храна, те може и да си я запазят за по-късно и да я изядат чак след час или два. Тези кучета се депресират, ако трябва да делят любовта на стопанина си с друг домашен любимец.

Скорпион

Това куче е изключително умно и разбрано. Възможно е Хачико да е бил Скорпион, защото кучетата, родени под този зодиакален знак, са супер лоялни! Но ако имате друго куче, тогава факторът на ревността също нараства тройно и ще имате проблеми у дома.

Стрелец

Това куче обича свободата и ще трябва да го разхождате без каишка. Вероятно често ще го виждате как гледа през прозореца, наблюдава улицата, птиците, дърветата, котките и т. н. Кучетата от тази зодия обожават да са навън, но е и възможно понякога да имат склонност да бягат, пише Tialoto.bg

Козирог

Ако вашето куче е от тази зодия, то със сигурност е организирано и добре обучено. Кучетата Козирози знаят местоположението на своите играчки, активни са, но изпитват безпокойство при раздяла. Карайте вашето куче да си взаимодейства със себеподобни по-често, за да не стане асоциално!

Водолей

Кучето Водолей е много интелигентно. То няма да вие без причина, нито да ви се натрапва излишно, когато вижда, че сте заети. Но е възможно вашето куче да лае много и да дразни целия квартал. Дресировката на кучетата от тази зодия не е много лесна, тъй като те са доста своенравни.

Риби

Вашето куче от зодия Риби е миролюбиво и обича децата. Внимавайте да не го изгубите или да не ви го откраднат, защото то е приятелски настроено към всички непознати. Кучетата от този знак са много гальовни. Те могат отлично да си съжителстват с други домашни любимци, включително и котка.

Поставете оценка:

1.8

Оценка 1.8 от 5 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

27-годишен загуби живота си в катастрофа в Шуменско

Снимка: БГНЕС 27-годишен мъж загина в тежка катастрофа на пътя Русе-Варна. Инцидентът е станал между разклона за селата Звегор и Развигорово. Сигнал за произшествието е получен в ОДМВР- Шумен в 10.56 часа. Веднага са изпратени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. На място е установен обърнат автомобил, а шофьорът […]