Какво е да караш VW Amarok с 400 к.с.? (ВИДЕО)

NetNews

Макар и Volkswagen Amarok, да не е първата кола която ви идва на ум когато става въпрос за каране на писта, то момчетата от тунинг компанията Dark Side имат малко по-различно мислене и използват възможността която им се е отдала.

Във видеото по-долу може да видите фейслифтова версия на немският пикап, оборудвана с 3.0-литров V6 дизел. Мощността на конкретния екземпляр е 400 конски сили, които са постигнати след доста подобрения и са приличен ъпгрейд спрямо стандартните 255 коня.

С повишаването на мощността е дошла и нуждата от нови спирачки, за да може тежащият над 2 тона пикап да спира, а за по-добро поведение е инсталирано и ново понижаващо окачване. Със сигурност за парите които са вложени в този проект може да се вземе много по-подходяща кола за писта, но пък едва ли другите на пистата ще ви гледат с интерес, когато ги задминавате. Вижте.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ивана и Стояна се изпокараха след "Шоуто на Цитиридис" (ВИДЕО)

След участието си в "Шоуто на Николаос Цитиридис“ приятелското и професионално дуо Ивана и Стояна разкриха пред всички своите огнени взаимоотношения. След като приключи гостуването във вечерното шоу поп фолк дивата реши да спретне забавен номер на своята музикална партньорка и инсценира, че в момент на гняв чупи нейното ценно […]