Какво прави Ferrari SF90 в завода на Lamborghini? (ВИДЕО)

NetNews

Видеоклип в канала на Varryx в YouTube набира популряност след като показва как най-върховото Ferrari в гамата на италианската марка излиза от завода на Lamborghini в Сант’Агата Болонезе. Може ли двете компании да работят над общ проект, който да зарадва феновете на две от най-популярните спортни марки в света?

За съжаление на всички, отговорът на този въпрос най-вероятно е отрицателен, а червеното „конче“, което е засечено от шпиони във фабриката е тестов прототип.Хибридният суперкар най-вероятно преминава през различни тестове, които да послужат на инженерите на Lamborghini за сравнение с наследника на Aventador, който очакваме да видим скоро.

Според информацията, която знаем до момента, новият V12 суперкар ще разчита именно на хибридно задвижване, подобно на това при SF90 Stradale, но вместо 4.0-литров осмак, ще бъде задвижвано от мотор с три пъти повече цилиндри. Припомняме, че с помощта на три електромотора, системната мощност на Ferrari-то е точно 1000 конски сили.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Д-р Неделя Щонова: Хора, моля ви, яжте по-малко

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук важен фактор за крепко здраве и дълголетие. Това, което тя сподели е изключително лесно за спазване, но понякога трудно приложимо към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р Любомир Балабански, […]