Какво се случва с Пацо от Биг Брадър?

NetNews

През 2006 г., прага на къщата на "Биг Брадър" прекрачиха едни от най-емблематичните риалити герои в историята на родния ефир. Безспорно един от най-провокативните участници бе Панайот Кючуков, който се прочу със своята страст към футбола и жените.

15 години по-късно Пацо изглежда е загърбил риалити образа си и животът му е доста по-подреден. Днес той е по-голям, не само на години, но и разбиранията му за живота са се променили доста повече. В наши дни Панайот е горд татко на прекрасно момиченце, която се казва Никол и е от неговата съпруга Рени. Няма и помен от риалити героя, вдъхновил създаването на пародийния образ на Димитър Рачков – Жоро Бекъма.

Публикувахте от Panaiot Kuchukov в Сряда, 8 май 2019 г.

Жената на Пацо е изключително красива, а малкото им момиченце е одрала кожата на майка си. Самият той е споделял в интервю, че малката Никол доста прилича на майка си. В професионален план Пацо е управител на Дневен център за деца и младежи с увреждания в Гълъбово, откъдето е родом. Първото му висше образование е именно социални дейности и тази работа определено му е била доста на сърце. Любовта към футбола е останала, но не се занимава много активно, понякога участва в благотворителни мачове, пише "Вбокс".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Зидан: Не се радвам на пораженията на конкурентите ни

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан иска да се съсредоточи само върху своя тим и не очаква съперниците за златните медали в Ла Лига да му помагат. Снощи изненадващо Барселона загуби с 1:2 от Гранада и така не се възползва от шанс да оглави класирането при равен брой двубои. Така, […]