Как би изглеждал Golf Country през 2021 година?

NetNews

През 1989 година Volkswagen представя концептуален модел на базата на актуалния тогава Golf Mk2, който носи името Country. Прототипът предизвиква толкова голям интерес, че от VW дори правят сериен модел, който се отличава със значително увеличен клиренс, задвижване на четирите колела, стоманени брони и по-широки арки на калниците. Моделът и до днес остава сравнително ценен, а екземпляри в добро състояние се продават на значително по-висока цена от обикновените такива.

През 2017 година Volkswagen се опита отчасти да възроди идеята за повдигнат Golf със задвижване на четирите колела с варианта Alltrack, който и към момента е достъпен единствено за комби версията на модела. Преди няколко месеца германците показаха и новия Golf Alltrack, но базиран на осмото поколение на модела.

Въпреки, че под някаква форма това е наследник на класическия Golf Country, все пак хечбек версия би била по-подходяща и най-вероятно по-харесвана от феновете. Именно за това чрез компютърните си умения пресъздадохме модела по начин по който най-вероятно би изглеждал и днес.

Съвременното Country, подобно на оригинала също се отличава с по-висок клиренс, различни гуми и джанти, както и декоративни раздувки на калниците. Броните също са променени и разполагат със защита в долната си част. За съжаление стоманените брони едва ли ще бъдат допуснати до производство за това ще трябва да се задоволим само с пластмасова имитация. Интересно е да прочетем вашето мнение в коментарите и дали един повдигнат Golf хечбек би се вписал в днешния свят изпълнен с различни кросоувъри?

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Арестуваха топ джебчийка, обираща лекари

Топ джебчийка ударно обира лекари и медицински сестри в цяла България. 59-годишната Ася Ф., която всички полицаи познават вече до болка и наричат с прякора Докторката, вършее само в болници. Джебчийката е арестувана преди две седмици при поредния удар в лечебница в Бургас, пише вестник "Телеграф", позовавайки се на собствени […]