Как да разберете, че се чувствате твърде комфортно във връзката си

NetNews

Удобството и комфортът във връзката обикновено настъпват, когато вече познавате много добре партньора си, напаснали сте се, може би сте заживели заедно и сте се сближили още повече. Познанието понякога кара партньорите да се отпускат твърде много във връзката. Прекаленият комфорт може да ви постави в някои неприятни ситуации, които дори да повлияят зле на отношението, уважението и чувствата на партньора ви към вас, пише Az-jenata.bg.

Кои са знаците, че сте започнали да се чувствате твърде комфортно във връзката си?

1. Пишкате на отворена врата

За някои хора пишкането не изглежда като нещо кой знае какво, но то показва, че сте преминали в етап на дълбок комфорт и най-интимните хигиенни нужди не са тайна за партньора ви. Може би това, че си взимате душ заедно ви кара да мислите, че може да ходите до тоалетна на отворена врата, но не забравяйте, че колкото и голяма да е любовта ви, този ритуал може да я помрачи.

2. Пръцкате

Ако се чувствате толкова комфортно в компанията на партньора си, че да се отпускате като Шрек и Фиона, пръцкайки и смеейки се, трябва да знаете, че това всъщност не е никак секси. Още по-малко секси е, когато само единият партньор го прави въпреки неодобрението на половинката си. Ако виждате партньора си как върти очи, когато пръцкате, спрете да го правите, за да не повлияете зле на страстта помежду си.

3. Носите анцузи непрекъснато

Може да се чувствате удобно в любимия си развлечен анцуг, но повечето мъже са единодушни, че предпочитат половинките им да се обличат секси и стилно, а не да носят спортно облекло, което на всичкото отгоре е раздърпано от носене вкъщи.

4. Не си миете зъбите

При прекаления комфорт първо се наблюдава прескачане на миенето на зъбите. После следва пускане на косми, употреба на дезодорант през няколко дни. Всички тези и още хигиенни пропуски убиват интимността и ви отдалечават вместо да ви сближават. Няма нищо по-неприятно от лош дъх по време на секс или докосване на женски крака, които са далеч от представата за гладки.

5. Вие сте най-лошата версия на себе си

Някои хора се чувстват толкова комфортно в компанията на половинката си, че спират да се стараят да общуват приветливо, разменят си обидни думи, не внимават в действията и приказките си, не филтрират отношението си. Когато започнете да се държите без да мислите как се отразява това на партньора ви, рискувате да го отдалечите от себе си, дори да го изгубите.

Комфортът е нещо хубаво, когато го има. Той дава усещане за близост и за естествено поведение. Няма нищо по-освобождаващо от това. Но когато нещата ескалират дотолкова, че изобщо да не мислите за това как поведението ви се отразява на връзката ви, тогава поставяте отношенията си пред голямо изпитание.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Пекин: Отношенията между Китай и Русия са нов модел за международните отношения

Китай потвърди подкрепата си за Русия, противопоставяйки се на САЩ и други държави, които искат Пекин да осъди Москва за войната в Украйна, съобщава Bloomberg. „Важен извод от успеха на отношенията между Китай и Русия е, че двете страни се издигат над модела на военен и политически съюз в ерата […]