Как да разгадаете противоречивите желания на жените?

NetNews

Хората са колкото еднакви, толкова и различни. Наивно е да мислим, че нуждите на всеки могат да бъдат обхванати по един и същ начин. В по-голямата си част обаче има неща, които всяка жена малко или много очаква от своя партньор и би се радвала, ако той се постарае да я обгрижи по този начин. Понякога на мъжете им се струва, че жените имат противоречиви желания и че задоволяването им е логически невъзможно. А всъщност никак не е сложно – трябва просто да смениш гледната точка, пише sexwell.bg.

Ето няколко примера:

Бъди нежен. Бъди силен и дори груб.

Ключовият елемент тук е „когато трябва“. Всеки човек носи мъжкото и женското у себе си и най-приятно се живее с тези хора, които съумяват да балансират тези две полярности, както Ин и Ян.

Мъжкото – това е силата, устойчивостта, амбицията, стремителността, решителността, здравословната агресия (активност и движение напред, не разруха).

Женското – това е нежността, способността да покажеш любов, разбирането, търпението, обгрижването на любимо създание, адаптивността.

Всяка жена има мъжкото у себе си и всеки мъж има женското. Понякога обаче някои хора израстват с много тесни и черно-бели представи за това какви се очаква да са и как се очаква да се държат. В резултат на това получаваме крайности – жени, които не могат да направят нищо сами и мъже, които не могат да показват любов. Или пък другата крайност – жени, които порят през света като машини и „могат всичко сами“ и мъже, които не умеят да покажат гръбнак или на които не може да се разчита.

Балансът е да знаеш в кой момент, коя страна е нужно да бъде показана. По същия начин преценяваме и как да се обличаме, според това къде отиваме. Когато жената каже, че иска силен, но нежен мъж до нея, тя има предвид – силен, способен да я защити в ежедневието или да поеме лидерската позиция в спалнята; нежен – да може да я прегърне, да ѝ каже, че я обича и че е красива. Защото е пълно с мъже, които са усъвършенствали поведението на алфа горили в 100% от времето и не умеят да кажат какво чувстват или да направят комплимент на жена си, или такива, които пишат чувствена поезия и знаят как да кажат „Обичам те“ на поне 5 езика, но оставят жената да се прибере сама по тъмно, защото „Тя може и сама“. Балансираният човек не е 100% един и същ през цялото време, той има нюанси и ако знае как да ги използва, това го прави наистина желан партньор.

Дай ми много внимание. Дай ми много пространство.

Всеки човек има различна нужда от лично пространство. Някои могат да живеят комфортно в голяма италианска фамилия с 20 души, други имат нужда от почивка след среща с родителите си. Вниманието е ценно, когато е качествено, не когато е задушаващо.

Жената се радва на вниманието на мъжа си, който когато я гледа, я и ВИЖДА. Това означава някои на пръв поглед очеизвадни мисли, да се казват на глас – „Красива си“, „Секси си“, „Аз съм късметлия“. Да ѝ подарите цвете. Да я изведете на вечеря една вечер в месеца. Да ѝ пратите съобщение със сърчице през работния ден. Валидацията за жените е основополагаща за това тя да се раздаде в една връзка и да процъфти.

В същото време, пространството е важно. И двете страни във връзката е здравословно да правят неща отделно и да имат приятели, с които да общуват. Хората скъсяват пространството прекомерно, когато са в нужда и нещо не им стига – тогава стават вкопчващи. Връзките, в които хората са „едно цяло“ са романтични, но на практика не много функционални, даже и задушаващи. Човекът във връзка е ЦЯЛ човек, не половин. Нормално е да се срещаме, да се разделяме и после пак да се срещаме в ежедневието, по различни начини и чрез различни действия.

Покажи ми, че ме желаеш. Не ме третирай като парче месо.

Хора сме – сексуални същества. Митът, че жените нямат нужда от секс и че не изпитват удоволствие от него, е остарял и направо смешен. Жените искат секс, но не по начина, по който го искат мъжете.

Мъжът може да види гола жена и веднага да е готов за секс. Жената не работи така. За нея сексът започва в друг момент, още с намерението. Тя трябва да се почувства желана преди това, да го почувства в ума си. Така е чисто биологически. Няма значение дали се срещате за пръв път или живеете заедно от 10 години. Сексът е хубав 2 пъти в годината, когато хормонът наистина ни напъне. Ако ви е добре да правите секс 2 пъти в годината, няма проблем, но ако го искате редовно – трябва ухажване. Да, това е изкуство и танц, който се танцува всеки път. Докосване по рамото, целувка, нежни думи, мисли изказани на глас. Това е ухажването в основния смисъл – отново се връщаме на това, че жената иска да бъде ВИДЯНА, за да пожелае.

В същото време, в повечето случаи жените не искат да бъдат третирани като парче месо. Хоп – прииска ми се секс, гушкам те и го очаквам. Ако всяко гушкане или друг вид действие играе ролята на звънец, който задължително трябва да отвори вратата за секс, вероятно жената ще започне да избягва гушкането., защото целия процес се прескача. Пошляпването по дупето всеки път, когато се разминавате, може да я подразни, защото виси само за себе си. Тя е човек, който иска да бъде желан, не секс играчка, чиято цел е единствено да прави секс.

Желанията на жените всъщност изглеждат противоречиви само в случаите, в които ги гледаме като двуизмерна картинка. Разбира се, не всяко желание подлежи на изпълнение на 100%. Важното в една здрава връзка със страхотен секс е да има комуникация и стремеж нещата да се случват. Когато човек вижда ентусиазъм отсреща, той сам започва да желае да се включи в придвижването на връзката напред.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Eurosport намери заместник на Борис Бекер заради затвора на германеца

Една от най-големите спортни телевизии – Eurosport, официално обяви, че ще смени на анализаторския пулт Борис Бекер, след като германецът официално бе осъден да лежи в британски затвор за укриване на данъци. От 2017 г. насам той бе основен анализатор за мачовете от Rolland Garros, но по споменатата вече причина […]