Как да си направим лесен и ефектен пикник сред природата

NetNews

Лятото е тук – дните стават все по-дълги, цветята разцъфват и природата се събужда за нов живот. Дойде любимото на мнозина време от годината. Грабвайте одеялата и отивайте на пикник в парка или на морето. foodpanda предлага няколко лесни и бързи варианта , които може да приготвите за хапване на пикник.

Салата от паста – може да ви звучи странно, но е много вкусно! Това е лесна и бърза за приготвяне салата от макаронени изделия, забъркана със свежи зеленчуци, прясна моцарела и поръсена с обикновен домашен дресинг. Лека, но и много хранителна, салатата с паста е перфектна за пикник сред природата.

Лятна плодова салата – плодовите салати са идеалната храна за лятото. Свежи, сладки и сочни, плодовете ще ви държат хидратирани и сити през целия ден. Смесете любимите си плодове, нарежете ги на малки кубчета и ги напълнете в малки бурканчета. По желание може да добавите шоколад или сметана към плодовете, за допълнителна сладост.

Докато сте на пикник е много важно да приемате достатъчно вода, за да не се обезводнявате. Ето идея как да направите напитката по-вкусна и разнообразна. Пригответе си студен чай с плодове. Хубаво е да използвате био плодове. Сложете приготвената напитка в термос, за да се наслаждавате на разхлаждащото ѝ действие през целия ден.

И за финал – нито един пикник не минава без така любимите ни сандвичи. Нашето предложение е вместо хляб да използвате багети, които да напълните с прясна моцарела, домат и колбас по избор. За завършен вкус поръсете със сол, зехтин и пресен босилек. Получава се ароматен италиански капрезе сандвич – сигурни сме, че ще ви хареса!

Не се колебайте, а се насладете на един ден сред природата, изпълнен с вкусна храна и добра компания!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Адвокатът на Миню Стайков: Любопитно. Очакваме да видим материалите

От bTV потърсиха адвоката на бизнесмена Миню Стайков, който според зърнопроизводителят Светослав Илчовски е бил сниман в клип със сексуални издевателства по времето на ареста си. „Доверителят ми никога не е участвал в клипове, волно или неволно. За нас е любопитно да видим какво е съдържанието на тези материали. Очакваме […]