Как палят дизеловите автомобили в Сибир (ВИДЕО)

NetNews

Последните няколко години зимата в България не е толкова тежка и проблемите с паленето сутрин са чужди на много от водачите. Положението обаче, не е точно такова в Сибир например, където са заснети и по-голямата част от клиповете.

Компилацията показва как се палят различни дизелови автомобили при студено време. Измежду видеата може да видите нови дизелови коли, палещи се с бутони, а също така и стари автомобили с добре познатите ключове. При някои от тях паленето става за секунди, а при други отнема няколко минути и поне два или три неуспешни опита за стартиране на двигателя.

Температурата на различните клипове варира в минусовите стойности, като най-ниската от тях бележи -36 градуса, а стойности около -20 са нещо съвсем нормално. Преди да изгледате клипа ви препоръчваме да намалите малко децибелите, за да не останете изненадани от звука на палещ дизел в люта зима.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Китай пусна електрически мотоциклет с автономен пробег от 419 км

Новият електрически мотоциклет е с уникални характеристики. Най-интересната от тях е, че пробегът му с едно зареждане на батерията е 419 км, а максималната скорост е 135 км/ч. Първите мотоциклети Alrendo TS Bravo ще достигнат до европейските потребители в края на май 2021 година. Alrendo пуска на пазара своя втори […]