Камила Валиева рухна, Шчербакова взе златото в Пекин

NetNews

Камила Валиева рухна, Шчербакова взе златото в Пекин

Снимка: БГНЕС

15-годишната руска фигуристка Камила Валиева, която бе замесена в сериозен допинг скандал още в началото на олимпийските игри в Пекин, рухна по време на волната си програма и остана без медал от олимпийските игри в Пекин.

Валиева, която водеше след кратката програма и бе големият фаворит за титлата, не издържа психически, падна два пъти по време на своята волна програма и направи няколко грешки, които в крайна сметка я отпратиха чак на четвърто място в крайното класиране.

Още по темата

15 фев 2022 17:07

158

15 фев 2022 16:55

40

15 фев 2022 13:57

61

Олимпийска шампионка стана нейната съотборничка Анна Шчербакова, която спечели и световното първенство миналата година. С невероятна волна програма и цели 5 отлично изпълнени четворни скока сребърният медал взе третата рускиня Александра Трусова, която бе четвърта след кратката програма.

Трета се нареди японката Каори Сакамото.
 
Нашето момиче Александра Фейгин завърши на 24-то място Олимпийските игри. По всяка вероятност Фейгин бе и последната наша спортистка на игрите в Пекин. Биатлонистката Милена Тодорова е втора резерва в масовия старт и има минимална вероятност да направи още един старт на Олимпиадата, ако някоя от първите 30 в биатлона не стартира в последния старт.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Maserati представя новия си „джип“ в края на март

Maserati ще допълни гамата си и ще добави още един кросоувър в своята гама. Grecale, чиито тийзъри виждаме от вече година ще бъде представен на 22 март по време на онлайн събитие. Заедно с информацията за премиерата на „джипа“, Maserati сподели и няколко снимки, които разкриват по-голямата част от дизайна […]