Каракачанов към Скопие: Ще разкажем на Европа как представяте България като „фашистка държава“

NetNews

С тактиката „крадецът вика дръжте крадеца“, с протестни ноти и резки движения в Скопие няма да потулят лобистките си действия, насочени срещу България.

Това написа във "Фейсбук" лидерът на ВМРО и водач на листата на ВМРО – БНД в 3 МИР Варна и 15 МИР Плевен Красимир Каракачанов, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Острата позиция на заместник министър-председателя по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов идва в отговор на изпратената протестна нота от външното министерство на РС Македония срещу клип на българския представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки.

„Съмнително е съвпадението на тези дипломатически действия само няколко дни, след като избухна европейски скандал, сочещ лобисткия натиск на политиците в Скопие, срещу България. „Колегите“ и „приятелите“ в Скопие се опитват всячески да отвлекат вниманието от огромния лобистки скандал, който ги свързва със словенската фабрика за клевети „ИФИМЕС“.

Вместо да кажат едно елементарно „извинявайте, сгрешихме“, се опитват да го играят като крадеца, който вика дръжте крадеца. Не успяват дори да прикрият паниката си, която ги е обзела заради следите на парите, отиващи до лобистите от Любляна. Или как са били финансирани „словенците“ и най-вече как продължават да бъдат финансирани и „насочвани“ от правителство в Скопие срещу София“, заяви той.

„Всичко се знае, „колеги“, ще се постараем да узнаят съвсем скоро и европейците! Напомням, че във въпросните анализи, направени от съветниците на Заев, България е представена като една „изкуствена държава“, без българи, но пък населена с „насила българизирани и оковани във вериги македонци“. За тях България е била и продължава да бъде „фашистка държава“.

За тях канцлерът Меркел е „шефката на балканската мафия в ЕС“ , а с нейната партия ХДС са „тайни фенове“ на нацизма и Хитлер.

Не търсете скандала другаде, при Вас е, „колеги“, в собствения Ви двор, и е огромен, европейски“, заявява Каракачанов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Любопитни факти за простатата

Простатата е жлеза от мъжката репродуктивна система, разположена непосредствено под пикочния мехур. Простатната жлеза достига големината на кестен и неправилна сферична форма около ранните 20 години. Жлезата остава с такава големина до около 40-ата година, когато започва да нараства. Като всеки друг орган, за простатата са характерни различни заболявания – […]