Каракачанов: Политиците в Скопие да спрат с омразата към българите

NetNews

Мисля, че 2% от БВП за отбрана на този етап е достатъчно. Малко са държавите, които са достигнали даже този процент. Смяната на стопанина на Белия дом едва ли ще промени това нещо. Това заяви в ефира на Нова телевизия министърът на отбраната и вицепремиер Красимир Каракачанов.

"По-интересно е каква ще бъде политиката на Байдън по отношение на американските войски в Европа, ситуацията в Афганистан и дали ще продължи политиката в това отношение на предшественика си", каза той.

По думите му в момента не се очакват скоро на наша територия да се проведат големи обучения на НАТО.

"Сътрудничеството между България и САЩ е важно", смята Каракачанов.

"Политиците в Скопие трябва да спрат да генерират омраза спрямо българите и да спрат да фалшифицират историята", категоричен бе той.

По думите му никой не може да ни притисне по този въпрос.

Той заяви, че на дневен ред седят два варианта за изборите – или ВМРО да се яви само или в коалицията Обединени патриоти, заедно с НФСБ.

"Нека не говорим за нероден Петко", каза Каракачанов на въпрос дали може да се коалират с ГЕРБ в следващото Народно събрание.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Гърция облекчава част от мерките, свързани с броя на пътуващите в автомобилите

В Гърция от утре облекчават част от мерките, свързани с броя на пътуващите в автомобилите. Малките гръцки острови, които са с единични случаи на заразени с коронавирус, се превърнаха в оазис за чужденци, работещи дистанционно. От утре се увеличава разрешеният брой на пътниците в автомобилите, които се движат в страната. […]