Карвахал: Ще се завърна по-силен

NetNews

Защитникът на Реал Мадрид Дани Карвахал сподели, че ще се завърне от контузията си по-силен от всякога. Както е известно бранителят получи поредна травма от началото на сезона, която ще го извади от терените за няколко месеца.

"Вчера коментирах с моите съотборници, че в събота вечер имах пеперуди в стомаха и че бях нервен преди завръщането ми към това, което обичам да правя. През последните няколко седмици работех толкова усърдно за тази цел. Сега е време да се справя с поредното препятствие и да започна ново обратно броене, за да мога да се върна и да изпитам тези специални усещания. Само искам да ви предам следното послание: "Ще се върна по-силен и по-добър отвсякога”. Благодаря за всички съобщения, изразяващи подкрепа към мен!", написа Карвахал в една от социалните мрежи.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

17 февруари 1371 г. Умира Иван Александър

На 17 февруари 1371 г. умира българският цар Иван Александър. След гибелта на енергичния цар Михаил ІІІ Шишман-Асен (1323-1330) в битката при Велбъжд (28.07.1330) в България настъпва династическа криза. Сръбското протеже Иван Стефан (1330-1331) е прогонено и в борбата за престола побеждава могъщият ловешки деспот Иван Александър – син на […]