Карди Би – „Жена на годината“ на сп. Billboard

NetNews

Рапърката Карди Би беше избрана за "Жена на годината" на сп. "Billboard", като наградата ще ѝ бъде връчена на виртуалната церемония "Жените в музиката" на 10 декември.

Карди Би благодари на феновете си, че са я подкрепяли. Във видео в Инстаграм, тя напомни на хората, които мислят, че не заслужава наградата, защото е издала само една песен тази година – "WAP" с Megan Three Stallion, колко успешен е този хит, предава БТА. Това е четвъртата ѝ песен, оглавила класацията в САЩ, с която звездата подобри рекорда си като рапърка с най-много сингли начело на класацията на "Billboard" Hot 100 в историята ѝ.

View this post on Instagram

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Много важна според нея е била и работата ѝ по насърчаване на хората да гласуват.

На церемонията "Жените в музиката" Дженифър Лопес ще бъде почетена като икона, Доли Партън ще получи наградата за създател на хитове, е Дуа Липа – за влияние.

View this post on Instagram

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Наградата "Изгряваща звезда" на "Billboard" ще получи дуетът Chloe x Halle, а Джеси Рейес ще бъде отличена за въздействие.

Водеща на церемонията тази година ще е певицата Теяна Тейлър.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Жесток комендантски час се въвежда в Турция

В рамките на обявените ограничения заради епидемията от коронавирус в Турция от днес (петък, 20 ноември) до понеделник (23 ноември) от 20.00 часа вечерта до 10.00 часа сутринта ще се прилага забрана за излизане навън (комендантски час), предаде БНР. В петък, събота и неделя магазинната мрежа, моловете, заведенията, ресторантите, които […]