Касано: Роналдо е провал, мисли само за себе си и рекордите си

NetNews

След отпадането на Ювентус от Шампионската лига нещата в торинския гранд определено не са висота. Доказателство за това е и изненадващата загуба в Серия А от Беневенто.

Поражението даде повод на местните медии и специалисти да критикуват открито скъпоплатените звезди на „старата госпожа” и най-вече голмайстора на тима Кристиано Роналдо.

Според бившия италиански национал Антонио Касано, Ювентус трябва да продаде португалската си перла час по-скоро.

„Ако продадете Роналдо, то това са поне 100 млн. евро, с които може да купите няколко топ играчи. Кристиано Роналдо е спирачка за Андреа Пирло. Той мисли само и единствено за своите голове и рекорди. Ако сте президент на клуб и искате да започнете нов цикъл, не може да възложите на треньор новобранец, отговорността да тренира Кристиано Роналдо. Ювентус го привлече, за да спечели Шампионската лига, но всъщност те се справят по-зле с него, отколкото без него. Ювентус щеше да спечели Серия А и без Роналдо. Мисля, че той е провал”, коментира Антонио Касано.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Каракачанов: Разделихме народа на враждуващи лагери. Но какво печелим от това?

Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов говори за предстоящите избори у нас и как ще протекат те в условията на пандемия от коронавирус. Избори и локдаун „Кампанията в локдаун протича по един особен начин. За първи път се случва такова нещо в България, но каквото –това! Ние вече сме […]