Качествата на жената, която излъчва истинска женственост

NetNews

Женствеността не се изразява в скъпи дрехи, тонове грим и бижута. Тя е специална енергия, която не притежава всяка жена. Понякога външният блясък не е достатъчен, за да ни придаде чар и харизма.

Качествата на жената, която излъчва истинска женственост:

Емоционалност

Жената с истинска женственост е емоционална. Тя не крие чувствата и емоциите си. Тя не се притеснява да покаже страха и болката си. Не крие сълзите си. Не се срамува да поиска помощ и да остави да ѝ помогнат.

Тази емоционалност и чувствителност я правят женствена в очите на мъжете, пише struma.bg.

Грациозност

Няма как да останете s размер цял живот, но естествената грация не може да бъде заличена. Тя е в маниерите, походката и излъчването ви. Грацията ви позволява да покажете истинската си женственост.

Безусловна любов към себе си

Какво означава да обичаш себе си? Това е грижата, която проявяваме към тялото и психиката си. Това е разбирането, че имаме право да грешим и не трябва да се съдим сурово.

Когато обичаме себе си, това си личи по всичко, което правим. Тази загриженост ни прави по-усмихнати, щастливи и дружелюбни. И това очарова мъжете.

Нежност

Жената с истинска женственост е нежна. Тя не е цинична, агресивна и груба. Дори когато вдига скандал, го прави с финес. Енергията ѝ е топла и позитивна. От нея буквално се излъчва мекота и нежност.

Тя не задържа злото е себе си. Умело заобикаля конфликтите, защото знае къде са острите им „ъгли”. Може да замълчи, без да смята това за слабост.

Вежливост

Жената с истинска женственост е възпитана и дружелюбна. Тя обича да поздравява. Тя проявява тактичност към другите и има безупречни обноски. Учтива и любезна е с всеки. Не дели хората на богати и бедни.

Индивидуалност

Тя се отличава от останалите. Има свой ярък стил. Не подражава на никого. Винаги знае точно коя е и от какво има нужда.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Петър Клисаров за ФАКТИ: Какво правим, ако имаме правителство от ГЕРБ и "Възраждане"?

„За мен правителството трябваше да подаде оставка в деня, в който газът беше спрян“. Това каза пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ председателя на партия „Пряка демокрация“ Петър Клисаров. „Откакто съществуват държави и формирования като държави, има основни правила. Първото нещо е енергията, второто е храната, третото е водата. […]