Кейти Пери и Орландо Блум отмарят на яхта край о. Капри (СНИМКИ)

NetNews

Кейти Пери и Орландо Блум бяха снимани да се забавляват, както и да си разменят ласки на луксозна яхта край италианския остров Капри, където в момента почиват още Дженифър Лопес и Бен Афлек, както и Мария Бакалова, която замина за дестинацията преди броени дни. На изображенията, заснети от папараци, които вече се разпространяват в интернет пространството, двамата не спират да се прегръщат и целуват на борда на плавателния съд. Пери (36 г.) е с цял кафяв бански, а Блум (44 г.) с червени шорти.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от *ೃ katy’s fan page✨ (@katyynews)

На кадрите се вижда, че те решават да охладят страстите, като първо актьорът от "Карибски пирати" скача във водата, а малко по-късно същото прави и любимата му, следвайки го.

С тях са и едногодишната им дъщеря Дейзи, майката на изпълнителката, както и приятели на звездната двойка, споделящи слънчевата им ваканция, която, съдейки по доброто настроение, изпълващо фотографиите, надали ще приключи скоро.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Daisy Dove ♡ (@daisydovebloom._)

В последните месеци Кейти Пери и Орландо Блум се наслаждават на лятото, бягайки далеч от обичайните си ангажименти в Съединените щати. След като звездата от големия екран приключи работата си по анимационния сериал "Принцът", в който озвучава героя на принц Хари, той разполага с достатъчно свободно време да обикаля Европа в компанията на своите близки. Както всъщност прави в момента.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ALL THE CHISME⭐️ (@all.thechisme)

Първоначално Блум и Пери започнаха да излизат заедно през 2016 г., но малко след това прекратиха връзката си, припомня БТА. Двамата възобновиха отношенията си през февруари 2018 г., а 12 месеца по-късно обявиха годежа си. Преди година Пери и Блум станаха родители на малката Дейзи, която е първо дете за всеки един от тях.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тимо Вернер си пожела повече голове през следващия сезон

Нападателят Тимо Вернер не дава вид, че се готви за напускане на Челси. Някои медии информираха, че той може да бъде продаден, като се говореше за интерес от страна на Байерн (Мюнхен). Германският национал даде интервю за официалния сайт на лондончани, в което даде да се разбере, че се готви […]