Кейт не издържа и скочи на Меган: Това е унизително

NetNews

Вече две седмици интервюто на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри остава една от най-обсъжданите теми в международната преса. Много известни личности вече изразиха отношението си към скандалните твърдения на семейството, което се отказа от кралските си задължения, а принц Уилям трябваше да коментира обвиненията на Меган и Хари в расизъм (те прозвучаха в интервюто от устните на Меган).

Епизодът, в който Маркъл говори за конфликта си с Кейт Мидълтън, също стана резонансен. От написаното около сватбата на бившата холивудска актриса и принц Хари, както и от думите на Меган от интервюто ѝ, стана ясно, че е имало малка кавга между нея и Кейт Мидълтън.

Острите думи помежду им са били разменени непосредствено преди сватбеното тържество, а повод за това е била роклята на принцеса Шарлот, която била една от шеферките на Меган.

Спомнете си, че тогава пресата писа, че Меган е накарала Кейт да се разплаче. Сега обаче съпругата на принц Хари каза, че всъщност Кейт я разплакала нея (тогава херцогинята на Кеймбридж се извинила и изпратила цветя на Меган), а журналистите обърнаха ситуацията отвътре и представиха Меган в неблагоприятна светлина.

Всички тези неща, които се изписаха и изговориха през последните седмици, обаче провокирали неочаквана реакция от страна на иначе винаги спокойната, уравновесена и вечно учтива и усмихната Кейт Мидълтън.

„Това е унизително!“, отсякла съпругата на принц Хари.

Нервите на Кейт Мидълтън също не издържали на всичко това, което Меган избълва в медийното пространство.

Информатор от Бъкингамския дворец сподели, че Кейт „никога не е искала в пресата да се появяват материали за женските ѝ разпри с Меган“.

„Кейт е много дискретна и уважава поверителността. Никога няма да чуете за нейната кавга с никого, защото тя е много чувствителна към другите.

Така че разпространението на тази история беше труден момент за нея. Кейт чувстваше, че инцидентът е приключил, така че беше унизително да се върнем към него отново“, споделя източникът от Бъкингамския дворец.

Самата Меган в интервю си говори положително за Кейт, наричайки я „добър човек“ и призна, че ѝ е простила.

„Това е унизително!“, – това бил пък единственият коментар, който Кейт Мидълтън си позволила пред най-близките си по повод скандалните твърдения на Меган за нея и случващото се в цялото кралско семейство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хиляди излязоха на протести в редица държави в Европа. Писна им от мерките

Хиляди излязоха на протести в редица държави в Европа против ограниченията заради коронавируса. На места се стигна до сблъсъци с полицията, предаде БНР. Между 15 и 20 хиляди протестиращи в германския град Касел издигнаха плакати с надписи „Сложете край на локдауна“ и „Корона бунтовници“. Протестът беше организиран и от крайнолеви, […]