Киноафишът на Ямбол за 3-9 декември

NetNews

В новата киноседмица на голям екран в Ямбол от днес може да се гледа комедията „Бай Иван – Филмът”. Продължават и прожекциите на „Домът на Gucci” и „Енканто”.

БАЙ ИВАН – ФИЛМЪТ

Дати: 3 – 9.12.2021

Час на прожекциите: 14:00 ч. и 18:00 ч.

Цена на билетите: 8,00 лв.

Филмът е базиран на изключително популярния герой от YouTube. Сценарият не е просто поредица от скечове, а има сюжетна линия, драматургия, обрати и много хумор.

Аудиторията на проекта е основно тийнейджъри и деца. Статистиката обаче показва, че този хумор и герой са изключително популярни и сред 25–45 годишните.

Историята разказва за Бай Иван, който печели участие в популярно телевизионно шоу и тръгва за „Софията“, заедно със съпругата си Спаска, за да спечели голямата награда. По пътя ги очакват музикант-стопаджия, ракия в резервоара на колата, кражба на същата, пътуване с камион, малоумен полицай и множество други малки и големи катастрофи.

В крайна сметка Бай Иван стига до шоуто, но губи играта, захласнат по една от участничките. Освен играта е на път да загуби и любимата си Спаска.

По обратния път към Бургас, Бай Иван и Спаска са останали без нищо (дори колата им леко се е взривила), но въпреки всичко се връщат щастливи у дома, където обаче ги очаква една доста голяма изненада…

Насладете се на една чиста комедия!

ДОМЪТ НА GUCCI

Дати: 3 – 9.12.2021

Час на прожекциите: 20:00 ч.

Цена на билетите: 8,00 лв.

ЕНКАНТО

Дати: 3 – 9.12.2021

Час на прожекциите: 16:00 ч., допълнителни прожекции в събота и неделя – от 12:00 ч.

Цена на билетите: 8,00 лв./6,00 лв. за деца до 14 год.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

За Никулден в Ямбол - нова икона с вградени мощи на Св. Николай Чудотворец

В понеделник, 6 декември, Никулден, от 10:30 часа в Ямбол ще се проведе традиционно литийно шествие около православен храм „Св. Николай Чудотворец“. То ще бъде предвождано от новата икона на Свети Николай Мирликийски Чудотворец, в която са вградени мощи от светеца. Иконата е изработена тази година от иконографско студио „Димчовски“ […]
нова икона ямбол