Киноафиш Ямбол 17-23 септември

NetNews

Вижте новите заглавия в Кино „Елит“ – Ямбол:

ЖЕНИТЕ НАИСТИНА ПЛАЧАТ

Запознай се със света на Мина Милева и Весела Казакова във филма „Жените наистина плачат“. Онзи, истинския. За който ни е страх да говорим.

Една разтърсваща, съвременна история с участието на първата българска актриса, номинирана за „Златен глобус“ и „Оскар“ Мария Бакалова, Весела Казакова, Биляна и Катя Казакови, Ралица Стоянова, Йосиф Сърчаджиев и др.

Прожекции: 19:00 часа.

Цена на билетите: 7,00 лв. / 6,00 лв. за деца до 14 години.

ЗЛОКОБЕН

„Злокобен“ е най-новото творение на архитекта на кино – вселената на „Заклинанието“ –  Джеймс Уан („Аквамен“, „Бързи и яростни 7“ ).

Той е и неговото завръщане към творческите му корени, с ново и оригинално заглавие в хорър жанра.
Мадисън (Уолис) е измъчвана от шокиращи видения за жестоки убийства. За нейн ужас, скоро тя ще осъзнае, че тези сънища всъщност са кошмарна реалност.

Прожекции: 21:00 часа.

Цена на билетите: 7,00 лв.

100% ВЪЛК

„100% Вълк“ е историята на Фреди Лупин – наследникът на силен и горд върколашки род. Наумил си да стане върколак като роднините си, Фреди изпада в шок, след като на тринайстия си рожден ден първата му трансформация се проваля с гръм и трясък и го превръща в кръвожаден.. пудел. И точно когато си мисли, че положението не може да стане по-лошо, той на сила бива подложен на кучешка процедура по разкрасяване, озовава се на улицата и го тикват в кучкарника.

Прожекции: 13:30ч и  17:15ч

Цена на билетите: 7,00 лв. / 6,00 лв. за деца до 14 години.

РЕНКЛИ: ОТКРИВАТЕЛЯТ НА НОВИ СВЕТОВЕ

Потопете се в невероятните приключения на Ренкли и неговите сладки приятелчета Пинки, Стрипи и Жълтурчо!

Рибката Ренкли живее в аквариум със семейството, приятелите си и други морски обитатели. Но светът на аквариума е много скучен за него и той иска да открие нови светове. Докато другите морски обитатели са приели монотонния си живот в аквариума, Ренкли се опитва да избяга от него…

Прожекции: 15:30 часа и допълнителни прожекции в събота и неделя от 12:00 часа.

Цена на билетите: 7,00 лв. / 6,00 лв. за деца до 14 години.

Дублиран на български език + български субтитри!

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Какви коли се крият в гаража на Кристиано Роналдо?

През изминалата седмица ви разказахме за автомобилите, които Лео Меси притежава и макар някои от тях да са доста скъпи и редки, те не могат да се сравняват с тези на звездата на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо. Португалецът, който смени три клуба за последните две годни е ценител на […]