Кирил Петков потвърди, че той е кандидатът на ПП за премиер

NetNews

„Аз ще бъда предложението на „Продължаваме промяната“ като министър председател“, потвърди при влизането си днес в Народното събрание Кирил Петков. Той все пак уточни, че „тези решения се взимат от коалиционните партньори, когато подпишем договори и вземем решения. Засега вървят разговорите конструктивно“, допълни Петков.

Той прогнозира, че 47-ят парламент ще бъде едно работещо Народно събрание за четири години. „Надявам се, че ще имаме правителство скоро. Разговорите се движат в конструктивна насока и се надявам, че до следващата седмица ще сме подписали коалиционното споразумение. И в края на другата седмица се надявам да имаме българско правителство, което да бъде за следващите четири години“, обяви още съпредседателят на „Продължаваме промяната“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кирил Петков посочи ямболската болница като пример за несвършена работа

„Какво да кажем за болницата в Ямбол, където хората се пренасят с одеяла”, попита от трибуната на Народното събрание Кирил Петков в първото си изказване от името на най-голямата политическа сила в новия парламент. Състоянието на МБАЛ „Св. Пантелеймон” бе посочено в контекста на изброявани примери за несвършена работа в цялата страна.
Кирил Петков за ямболската болница от трибуната на НС