Кирил Петков разкри: В ББР бяха готови с нови 850 заема със среден размер 50 млн.

NetNews

С тавана за кредити в Българската банка за развитие (ББР) сме спрели 850 заема със среден размер 50 милиона, заяви пред БНР министърът на икономиката Кирил Петков.

По думите му разкритията в ББР не са били най-големият проблем, а реалното спиране на 850 заема, които са били в процедура на одобрение и са били на финалната права да бъдат дадени. По думите му средният размер на тези заеми е бил над 50 милиона. Неговата версия е, че със слагането на таван на кредитите от банката засегнати са реагирали.

"До този момент го играем много екипно в служебното правителство и за мен това би било поемане на отговорност по правилния начин", добави Петков.

"Когато не се чувстваш сам, като бяла птичка, която едва ли не никой не я разбира, това чувство е много хубаво", коментира Петков относно Фейсбук групата в негова подкрепа, която наброява над 90 хиляди членове.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мъж запечата на ВИДЕО флотилия от НЛО

Ярки мигащи светлини в небето над американския град Нешвил, щата Тенеси, станаха повод за вълнение сред ловците на НЛО. Потребител на Reddit сподели видео в популярната платформа, за което твърди, че е уловило извънземни кораби, които се стрелкат сред облаците над града в ранните часове на деня. Кадрите публикувани от […]