Китай пусна електрически мотоциклет с автономен пробег от 419 км

NetNews

Новият електрически мотоциклет е с уникални характеристики. Най-интересната от тях е, че пробегът му с едно зареждане на батерията е 419 км, а максималната скорост е 135 км/ч. Първите мотоциклети Alrendo TS Bravo ще достигнат до европейските потребители в края на май 2021 година.

Alrendo пуска на пазара своя втори модел електрически мотоциклет. Още нещо любопитно е , че Alrendo TS Bravo получава дизайн, подобен на външен вид на известните мотоциклети на италианския производител Ducati.

Електрическият силов тракт на TS Bravo включва водно охлаждан двигател с мощност 58 kW (78.8 к.с.) и генерира въртящ момент от 117.6 Нм. Автономната работа се осигурява от батерия с капацитет 16.6 kWh (номинална 14,3 kWh).

Батерията гарантира автономен пробег до 419 км при оптимална скорост за града от 50 км/ч. При движение по магистрала със скорост 80 км/ч обхватът вече е 250 км. При скорост от 120 км/ч мотоциклетът може да измине около 150 км. Пълното зареждане на батерията от 0 до 100% отнема 3.7 часа.

Alrendo TS Bravo разполага и с ефективна спирачна система с ABS. Предната гума е с размер 120/70/17, а задната – 180/70/17. Задните спирачки са снабдени с 240 мм дискове с двубутални апарати, докато предните спирачки са с двойни 300 мм дискове и с 4-бутални супорти. Общото тегло на мотоциклета е 200 кг.

За да получат мотоциклета Alrendo TS Bravo в края на май, европейските потребители могат да направят предварителна поръчка и да платят възстановим депозит от 300 евро. Първите клиенти, които направят предварителна поръчка на електрическия мотоциклет, ще получат домашна зарядна станция Alrendo като подарък. Цената на електрическия мотоциклет е 9 995 евро.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Полицаи пипнаха водач, употребил метамфетамин

Тридесет и една годишен ямболлия е хванат да шофира след употреба на наркотични вещества, съобщават от полицията. Водачът е спрян за проверка в неделя, 21 февруари, около 18:40 часа. При тестване на място, техническото средство е реагирало положително за метамфетамин. Синтетичният наркотик е със стимулиращо действие, което трае между 4 […]