Клоп: Победата срещу Астън Вила е изключително важна

NetNews

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че успехът с 2:1 над Астън Вила е бил изключително важен. Германският специалист добави, че той и всичките му играчи са почувствали истинско облекчение.

"Доминирахме, но допуснахме една грешка и ни вкараха гол. След това вкарахме, но попадението бе отменено заради засада. Настроението на почивката не беше много добро, но думите, които си разменихме, бяха ОК. Не трябваше да вдигам прекалено играчите", заяви той.

"Те знаеха, че ако продължим по този начин, ще създадем положения. Справихме се. От огромно значение бе да победим. Истинско облекчение. Имахме нужда от това. Много важни три точки", добави Клоп.

"Можем да спрем да говорим за Трент. Всички знаят, че той е изключителен футболист. Гарет Саутгейт решава дали да го включи в състава на Англия, но няма смисъл да обсъждаме това всяка седмица. Трябва да поставим останалите отбори под напрежение", добави Клоп.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Любим сериал пада от екран

Актуалният пети сезон на сериала „МакГайвър“ се оказва и последен. От телевизия CBS съобщиха, че няма да подновяват поредицата за нова порция епизоди, пише Блиц. „Всички в CBS сме изключително благодарни за работата и отдадеността на Лукас и останалите актьори, както и на Моника, сценаристите и целия екип. Надяваме се, […]