Коалиция „Демократична България” – Ямбол откри кампанията си с водосвет

NetNews

Водачът на листата Веселин Калановски и кандидатите за народни представители на Коалиция „Демократична България” в Ямбол стартираха официално вчера участието си в предизборната надпревара.

„Решихме да открием кампанията в Ямболска област скромно, без излишен шум, без гръмки слова и публика. Положихме началото на работата си с водосвет, спазвайки българските национални обичаи и традициите на Православието. Защото патриотизмът се носи в сърцето и се познава по делата, а не по изговорените думи от трибуната”. Това заявиха при откриването на кампанията представителите на коалицията.

„Екипът ни ще направи едно вдъхновяващо представяне на „Демократична България” – с Вяра в успеха, с Надежда за бъдещето и Любов към България. Без злоба, без агресия, без манипулации”, обявиха още от предизборния щаб на формацията.  За обиколките в областта  е подготвен брандиран автомобил. Щабът на „Демократична България” отново е на ул. „Цар Освободител“ №1 в град Ямбол. Вратите му са отворени за всички граждани всеки ден от 11 ч, посочват представителите на коалицията.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Има ли политически чадър над фирмите, ремонтиращи пътища?

Неправителствената организация "Европейски център за транспортни политики" пита министъра на регионалното развитие „Има ли политически чадър над фирмите изпълнители на ремонти на пътища?“ Само за последната седмица на АМ „Тракия“ станаха няколко тежки пътни инциденти, припомнят от Центъра. Всички са категоризирани като случили се по вина на водачите. Това оправдание […]