„Кобрата“ пак награби една от адреналинките край ринга (ВИДЕО)

NetNews

Кубрат Пулев едва не се забърка в повторение на скандала с Джени Суши преди битката си с Джери Форест през изминалия уикенд. Българинът този път награби една от адреналинките за обща снимка с екипа си след последната пресконференция, а това не убягна на социалните мрежи.

„Кобрата“ прегърна една от красавиците, като танцьорка в нощен бар, а наоколо някой му се провикна шеговито да я пусне. След това той явно се опомни и прекъсна закачката преди да е станало неловко.

Припомняме, че през 2019 г. Кубрат целуна Джени Суши по време на интервюто си с нея, а по-късно се сдоби с обвинение в сексуален тормоз, въпреки че привидно целувката бе взаимна. Имиджът му отвъд океана тогава пострада сериозно.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Разбиха фабрика за нелегални цигари край Ботевград

ГДБОП разби фабрика за нелегални цигари, разположена близо до Ботевград. Това научи БНР от свои източници, близки до разследването на случая. В района на операцията има засилено полицейско присъствие. Според непотвърдена информация фабриката е свързана с със застрелян в София бивш служител на МВР. По-късно днес се очаква на място […]