Кой е водачът на листата на „Продължаваме промяната” в Ямбол?

NetNews

След първоначалната оскъдна информация за кандидатите на новата политическа формация „Продължаваме промяната” и последвалото по-щателно проучване, се оказа, че водачът на листата тук адвокат Мирослав Иванов все пак има връзка с Ямбол.

По информация на Нетнюз, той е роден в Ямбол през 1986 г. Възпитаник е на ямболската професионална гимназия по икономика, след което завършва право в Софийски университет „Св. Климент Охридски”.

Началото на своята професионална практика поставя през 2010 г. като адвокатски сътрудник, а от 2017 г. е вписан в Софийска адвокатска колегия и активно упражнява адвокатската професия. Специализира в областта на трудовото, семейното и застрахователното право.

„Ежедневно съм свидетел на предизвикателствата, пред които се изправя обикновеният човек в търсене на защита на своите права, споделя Мирослав Иванов и допълва, че много от проблемите на клиентите си превръща в лична кауза, защото вярва, че всеки гражданин има право на достъп до справедливо правораздаване.

Водачът на ямболската листа често дарява лични средства за различни каузи, включително предоставя безплатни юридически консултации, полага грижи и за бездомни животни.

Истинската страст на Мирослав Иванов от ранни години обаче си остава футболът. Като ученик е бил играч във футболните клубовете на селата Калчево и Роза. Има колекция от призове от участия в аматьорски футболни турнири.

Свързани статии:

„Продължаваме промяната” минава на онлайн кампания, в Ямбол – пълна тишина

„Продължаваме промяната” идва в Ямбол до седмица?

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Дичо показа женското си царство у дома (ВИДЕО)

Дичо реши да внесе топлина в последните студени дни с новото си парче "Летиш", в клипа на което показва лятната си почивка с любимите си жени. Карина и дъщерите им Ариел и Тина, която е на годинка, са край певеца и добавят усещане за семеен уют в сцените. Той е […]