Колко зле може да изглежда Mercedes ML?

NetNews

Първият, а за сега и последен опит на Mercedes да направи пикап не бе обречен на особен успех, също както опитите на мъж от САЩ да превърне първото поколение Mercedes ML в пикап като отреже всичко зад колонките на предните врати. Снимки на проекта са публикувани в социалната мрежа Reddit в темата за зле направени автомобилни подобрения.

Колко зле може да изглежда Mercedes ML?

Допринасящи за това са промените, които са направени изцяло в стил „направи си сам“ с подръчни материали и цялостната визия на колата, която изглежда е имала и по-добри дни. Острите ръбове от изрязаните части са „загладени“ с парчета тиксо, като същото е използвано и за по-добро уплътнение на разделителната част между товарния отсек и кабината.

Колко зле може да изглежда Mercedes ML?

Не е ясно на какво точно се държи багажната врата, чиято фуга също може да бъде забеляза от километри, също както липсата на парчета от предната и задната броня. Боклуците, които са натъпкани в багажното отделение също създават не много приятно усещане, а за финал, освен емблемите на Mercedes виждаме и тези на още няколко автомобилни производители.

Поставете оценка:

3.4

Оценка 3.4 от 9 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Аргирова: Мерките ги няма, но пандемията не е свършила

Наблюдава се спад на новозаразените с коронавирус и в България противоепидемичните мерки бяха отменени. „Решението за отпадането на COVID мерките не е взето еднолично. Спазихме напълно начина по който се вземат решенията във връзка с плана за преборване на петата вълна“. Това заяви пред БНТ вирусологът и съветник на премиера […]