Колко и какви Lamborghini-та се продават в България?

NetNews

В България могат да се срещнат едни от най-интересните автомобили в света от марки като Bentley, Rolls-Royce, Ferrari, Bugatti и Lamborghini. Само преди няколко месеца, в социалните мрежи бе разпространена снимка на едно от 63 Lamborghini Sian върху българска платформа, което за съжаление не видяхме повече. Поради тази причина ние решихме да се обърнем към най-големия сайт за автомобили в България – mobile.bg и да проверим колко и какви Lamborghini-та се продават в страната ни.

Към момента на писане на този текст, у нас се продават точно 59 коли от марката, а цените им започват от 219 хиляди лева и достигат до над 1.3 милиона. Между тях можем да срещнем най-популярните модели на марката като Urus, Aventador, Huracan, Gallardo и Murcielago, както и някои от най-редките изпълнение като Aventador SVJ, един от последните Aventador Ultimae, пригоденият за писта Huracan STO и други.

Най-ниската цена се държи от бяло Gallardo LP 560-4 Spyder, чийто собственик е готов да се раздели с него срещу 219 999 лева, докато най-високата цена от 1 336 500 лева е поставена на Aventador LP780-4 Ultimae. Между тези обяви можем да намерим още Aventador SVJ за около 1.2 милиона лева. Huracan STO за около 750 хиляди лева, различни тунинговани и стандартни версии на Urus, вариращи в диапазона между 415 хиляди лева и 740 хиляди лева. Всички обяви за Lamborghini в България може да видите тук.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Афганистан: Талибаните с ново важно решение за жените

Върховният лидер на терористичното движение на талибаните Хайбатула Ахундзада издава указ, с който забранява на жените в Афганистан да излизат с открити лица, съобщи „Ал Джазира“. Декретът постановява, че жените трябва да носят бурка – мюсюлманска връхна дреха, покриваща тялото и лицето – „тъй като това е традиционно и уважително“, […]