Колко промени може да откриете в новия Rolls-Royce Phantom

NetNews

Rolls-Royce показа обновената версия на Phantom, представяйки фейслифт с почти незабележими промени за незапознатите с модела. Освен това отRolls-Royce са добавили нови екстри и опции в унисон с желанията на клиентите. Преди да изброим промените, колко от тях може да откриете, напишете в коментарите.

Започвайки с екстериора, там дизайнерите са се постарали да запазят „вечния“ дизайн на Phantom , като са заложили на решетка с допълнителен ламел в средата, както и подсветка в задната ѝ част. Светлините също са получили нов дизайн или поне що се отнася до вътрешната им част. Клиентите на марката могат да избират между нови джанти, едни от които виждате на снимките в размер от 20 цола.

Част от допълнителните опции, които Rolls-Royce вече предлага за лимузината са тъмната хромирана решетка, заедно с черен преден капак и затъмнени рамки около всички прозорци. От компанията признават, че вече все повече от клиентите избират да карат колата си сами и за това са направили волана по-дебел, за по-добро усещане.

От технологична гледна точка, новият Phantom е получил достъп до Rolls-Royce Connected, което позволява свързване със смартфон и всички свързани с това опции като изпращане на местоположение, статус на автомобила и различните му системи и други.

По отношение на механиката, Phantom Series II се предлага със същия 6.75-литров бензинов V12 с 571 конски сили и 900 нютон метра. Цената, както винаги се определя от изискванията и желанията на клиента.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Иско „тролна“ жестоко свой съотборник в социалните мрежи

Иско може и да е позабравен от мнозина в последните години, тъй като се превърна в твърда резерва в Реал Мадрид, но въпреки това той намери сили за завидна самоирония, макар и на гърба на своя съотборник Марсело. Испанецът публикува „история“ в своя Instagram профил със снимка заедно с бразилския […]