Колко секс трябва да правите с партньора си?

NetNews

Вековният въпрос колко секс трябва да правим преследва мислите на хората, докато лежат в леглото до половинката. Отговорът е, че 100% зависи изцяло от вас колко искате някой да се занимава с най-интимните ви части. Да се чувствате принудени към неволно нахлуване в тялото, за да поддържате партньора си доволен, е нездравословен червен флаг и трябва да се обърне внимание възможно най-скоро, ако не искате да се загубите в този лош превод на отношенията, пише bulnews.bg.

Искате ли да знаете колко секс трябва да правите? Колкото ви е удобно.

Здравословният сексуален живот е този, при който и двете страни се чувстват изпълнени и комфортно във всеки аспект на връзката, свързан със секс или не. Ако извън спалнята нещата не са безупречни, може да не се забавлявате толкова много между чаршафите и сексът може да се превърне в по-скоро скучна работа, отколкото забавното преживяване на свързване, каквото би трябвало да бъде. Ако нещата не изглеждат толкова страстни, горещи или забавни, колкото би трябвало да бъдат, не продължавайте само защото си мислите, че трябва, а вместо това започнете диалог с партньора си и разберете какво се случва и как може да направите нещата по-добри.

Колкото повече сте в хармония един с друг, толкова повече ще искате да се справите заедно

Ако всъщност сте на една и съща страница с другия, няма да се чувствате притиснати да правите нещо, което не искате да правите.

Помнете – вие контролирате тялото си и нищо не е по-секси от мъж или жена, които уважават това Съгласието за размяна на ласки все още е нещо задължително, независимо колко пъти сте правили секс с някого. Трябва да правите секс, за да сте по-близо до партньора си, да се забавлявате и да се наслаждавате един на друг по най-интимния начин, а не да изпълнявате „задължението“ си да го задоволите. Трябва да се задоволявате взаимно и доброволно и няма квота, определяща колко често трябва да мачкате чаршафите, за да я изпълните. Така че експериментирайте! Бъдете секси! Забавлявайте се! Докато сте щастливи и се чувствате комфортно, светът на секса е под ваш контрол. Не позволявайте на никого да ви казва какво трябва да правите и ще се насладите на всяка секунда от това, което искате да направите.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Кузманов допусна сензационен обрат на „Чалънджъра“ в Роан

Димитър Кузманов отпадна на 1/8-финалите на „Чалънджър“ турнира в Роан след 1:2 сета с представителя на домакините Артур Фис. Българинът спечели първата част с 6:4, реализирайки пробив в средата на сета, но след това съперникът му се съвзе и заигра далеч по-агресивно при посрещане. Двамата си размениха по един пробив […]