Колоритната Габи от „Ергенът“ се пусна по голо дупе

NetNews

Най-скандалната претендентка за сърцето на „Ергенът“ Виктор безспорно е Габриела, която в шоуто показа фриволно поведение, остър език и доста често за краткото си участие бе инициатор на скандали.

Обсъжданата от всички Габи отново изненада със свое видео в социалните мрежи, на което се разхожда гола на екзотично място. Тя смело поставя акцент върху задните си части, които се оказват блян за всеки втори мъж, пише Шоу Блиц.

Клипчето изглежда е заснето преди няколко месеца по време на почивката ѝ в Доминикана, където получи и предложение за брак от нейния приятел Димо. След излизането си от „Ергенът“ Габи разказа, че любовната ѝ история с бизнесмена е доста бурна, но в крайна сметка двамата ще се запътят към олтара.

Изглежда мъжът ѝ въобще не е ревнив, след като всички снимки и клипове на любимата му в социалните мрежи са по бански или бельо, а голата ѝ плът радва хилядите мъже, които я следват в Инстаграм.

„Може да имате всичко в този живот, стига да сте подходящо облечени за него“, пише тя под въпросния клип, намеквайки, че всичко в живота си получава със свалянето на дрехи.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

31,1% повече приходи отчита Агенция „Митници“ през месец март

Общите месечни приходи, администрирани от Агенция „Митници“ през март 2022 г., са в размер на 1027,1 млн. лева и превишават приходите от същия месец на миналата календарна година с 243,5 млн. лева (31,1%). По-високи постъпления се отчитат при ДДС при внос и митата. Приходите от ДДС при внос възлизат на […]