Конте не иска да сложи Тотнъм в борбата за титлата

NetNews

Антонио Конте отказа да вкара своя Тотнъм в борбата за титлата през следващия сезон във Висшата лига, въпреки началото на втората си година в клуба и привличането на огромен брой нови попълнения.

„Не можем да си мислим, че за 7 месеца сме стопили разликата с Манчестър Сити, Ливърпул и Челси, след като е трупана толкова години наред. Дори не бих ни сравнявал с Манчестър Юнайтед, макар клубът да имаше своите проблеми през годините за разлика от Сити и Ливърпул“, каза Конте пред Sky Sports.

„Шпорите“ до момента са похарчили почти €102 млн. за нови футболисти. Това са Ришарлисон, Айвс Бисума, Джед Спенс, Иван Перишич, Фрейзър Форстър и Клеман Лангре.

Тотнъм финишира на четвърто място през миналата кампания, изпреварвайки Арсенал в последните три кръга.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Теодора Генчовска се завръща в отбраната

Ключови политици стават заместник – министри. Това се разбира от съобщението на правителствената пресслужба. Оттам става ясно, че Генчовска се завръща в отбраната, а Еленко Божков в енергетиката. Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев на длъжността заместник-министър на енергетиката е назначен Еленко Божков. Божков е завършил ВМЕИ „Ленин“- София. Божков […]