Косачов: Все повече страни ще стават независими от САЩ

NetNews

Косачов: Все повече страни ще стават независими от САЩ

Снимка: БГНЕС/EPA

Броят на страните, които имат независима от САЩ позиция, ще се увеличава в близкото бъдеще. Това обяви заместник – председателят на Съвета на федерацията на Русия Константин Косачов, цитиран от ТАСС.

Той обяви, че САЩ толерират само един суверенен свят, който е техният собствен. Реално страната налага своите идеи. Косачов смята, че динамиката на международните отношения се определят от броя на страните, които капитлурат пред тази позиция и този на останалите. Според него американското правителство очаква броят на отстъпилите значително да се повиши след последните събития.

„Аз мисля, че ще се случи точно обратното. Мисля, че светът не изглежда добре със само една суверенна държава. Извънсъедбните разправи с непокорните държави се превърнаха в нейн основен похват за работа. Нейната дипломация търси подобни варианти на поведение“, заяви Косачов.

Още по темата

6 ное 2019 19:30

61

29 окт 2019 18:30

34

Той добави, че вече се вижда разминаване в позициите на Полша и балтийските държави с тези на Франция и Германия по темата за действия спрямо Русия, което показва как някои държави търсят своя суверенитет.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Знамето на Украйна ще се вее на сградата на Столична община

Снимка: БГНЕС Столичният общински съвет (СОС) реши знамето на Украйна да бъде издигнато на административната сграда на Столична община редом до българското. Общинските съветници решиха знамето на Украйна да се вее в знак на съпричастност към трагедията на украинския народ, докато трае войната в Украйна. „За“ решението гласуваха 36 общински […]